luchtleiding 1
luchtleiding 2
Luchtleidingen

In ons assortiment hebben wij luchtleidingsystemen van Transair en Prevost. Beide systemen werken met snelmontage koppelingen.

De snelheid en eenvoud van montage van deze systemen zijn gebaseerd op een innovatieve technologie: de snelverbinding tussen onderdelen en aluminium leiding. Deze technologie omvat de verschillende specifieke kenmerken van elke diameter en voorziet de gebruiker van een hoge zekerheidsfactor en makkelijke verbindingen. Ook zijn de componenten demonteerbaar en vervolgens weer herbruikbaar. De geleverde leidingen en koppelingen zijn makkelijk zelf te monteren, zonder lijmen, lassen of krimpen. U kunt de montage ook laten uitvoeren door Handelsonderneming J. Rustenburg.

De systemen hebben goede weerstand tegen corrossie, aggressieve omgeving, wisselende temperaturen en UV straling.
Ook levert een goed luchtleidingsysteem energie besparing op. Door de constante kwaliteit van de binnenkant van de buis levert deze altijd schone lucht. De aansluitstukken bestaan uit volledige doorlaat en glad inwendig oppervlak van de buis waardoor ze een grote doorlaatcapaciteit hebben. Deze gekalibreerde leidingen zorgen voor een optimale afdichting.

Veiligheidskoppelingen en snelkoppelingen
In alle persluchtinstallaties worden koppelingen gebruikt voor het snel aan- en afkoppelen van gereedschap en machines. Goede koppelingen zijn hierbij belangrijk om drukverlies te voorkomen en voor de veiligheid. Wij leveren koppelingen van de merken Prevost, Oetiker. JWL, CEJN, Rectus, Parker en LÜDECKE.

Link doorsturen per email
Bel me terug
NU € 76
Lees meer ...
NU € 555,00
Lees meer ...
Nu € 2.97 per stuk
Lees meer ...
€ 150,00 (incl BTW)
Lees meer ...
NU 149,00
Lees meer ...

Alle prijzen exclusief 21% B.T.W. bij afhalen bij magazijn. Prijswijzigingen voorbehouden.
Lees ook onze Algemene voorwaarden